onsdag 10 juni 2009

Lite ledighet

Då var det dags för mig och familjen att åka iväg på några dagars ledighet igen. Därför kommer det troligen inte att dyka upp några nya mönster men så snart vi är hemma igen så hoppas jag hinna med lite nya mönster.

Ha en skön skolavslutningshelg i hela Sverige!

4 kommentarer:

 1. Hej, jag har precis börjat virka amigurumi och hittade ett mönster http://mygurumi.blogspot.com/2008/11/chubby-fish-pattern.html. Jag förstår bara inte hur man gör the dorsal fin, ryggfenan. Jag står helt handfallen på andra punkten: "start in 2nd chain from hook: sc6, m3 into last chain, turn, sc6." Du som har mer erfarenhet på området kanske kan förklara för mig?

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Ja trillade in hos dig idag.
  Å fastän ja inte hunnit kika så mycke ännu så är ja rätt säker på att ja gillar din blogg! ;)
  Länkar dig på min!

  SvaraRadera
 3. Hejsan Karin!
  Sorry att det har gått några dagar. Nu ska jag i alla fall hjälpa dig. Om jag översätter det som stå så blir det så här: Börja i andra lm från nålen, virka 6 fm, virka 3 fm i sista lm, vänd, virka 6 fm. m3 i din engelska text betyder "make 3". Jag hoppas detta hjälper dig. Lycka till med fisken.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej Marda och tack!
  Kul att även du hittade hit och att du hittat något matnyttigt i virkväg. Snällt att du länkar hit. Det är ju lite meningen att det ska vara lätt och roligt att hitta hit och att man hittar något som passar en själv. Hoppas du hittar något som passar dig.
  Kramar

  SvaraRadera