söndag 26 april 2009

Tack

Jag skulle vilja passa på att tacka alla er som har varit inne och lämnat kommentarer om min blogg. Jag tycker det är jättekul även om jag inte hinner svara alla. Jag märker att det är en uppskattad blogg och att många tycker det är skönt att inte behöva tänka på engelska. Ja, det tycker jag med så ni är inte ensamma. Det går mycket fortare och lättare om man slipper sitta och göra om allt till svenska först.

Jag fick också omedelbart respons på de tips som jag lade ut igår. Personligen tycker jag det är skönt att hitta så mycket information och tips som möjligt på samma site. Det var därför som jag bestämde mig för att även lägga ut tips på bloggen.

Tack till alla er som gillar bloggen!

Kramar!

2 kommentarer:

 1. Fina amigurumis! var hittar du lily sugar n cream i sverige?

  SvaraRadera
 2. Hejsan stora lilla j!
  Kul att du gillar de amigurumis som jag lagt ut.
  Jag vet inte var man hittar Lili Sugar n Cream i Sverige. Själv har jag använt Tilda och Tilda Multi (har utgått ur soritimentet) när jag gjortde Roly Poly Bunnies. De blir mindre än vad som står i mönstret i så fall så jag rekommenderar ett bomullsgarn för stickor 4 så blir de lite större.
  Annars är tipset att du försöker leta på nätet om det möjligen finns någon återförsäljare i Sverige på Lily Sugar n Cream. Hittar du någon får du gärna berätta det så att jag kan lägga ut det under tips.

  Ha en skön amigurumisöndag :-)

  SvaraRadera